ROMPETORI

tapahtumakalenteri

Rompetorit, Mobilistitapahtumat, Mp-näyttelyt, Piknik / Swap, Kokoontumisajot, Levymessut, Keräilymessut, Lelumessut, Vanhan ajan markkinat, Teemanäyttelyt, Huutokaupat, Kirpputorit, Iltatorit..
kuvia

 
 
Tapahtumapaikkakunnan sää

Ajankohta:

tulosta

*täydennetty listaa* KE 15.3 KLO 17 HUUTOKAUPPA
Tapahtumatiedot
Ajankohta:15.03.2017
Katuosoite:Mikkolantie 33b
Postinumero:28130
Paikkakunta:Pori, Huutokauppahalli Mikkolantie 33b
Tapahtumakuvaus / ohjelmaa:HUUTOKAUPPA keskiviikkona 15.3 klo 17 Porin Huutokauppahallilla Mikkolantie 33. Myydään paljon hyvää ja monipuolista koti-irtainta yksittäin ja isommissa erissä mm. useita patsaita ja valaisimia, taidelasia, Arabian 24h-sarjaa, Muumimukeja, posliinia, koruja, kirjoja, polkupyörä, Hackmannin aterimia, Finlaysonin liinavaatteita, Mariskooli, Alvar Aalto iso vati, Lomonosov karhu, antiikki- ja tyylihuonekaluja kuten vaatekaappi ja pöytäryhmä sekä 1800-luvun arkku, Fazer ja Hellas wanhoja rasioita, kauniita öljyvärimaalauksia, postikortteja ja -merkkejä sekä keräilyrahoja, astioita ym. Tervetuloa! Meklari Sami Annala 045-1397731. HUOM: OSTAMME JA OTAMME MYYNTIIN HUUTOKAUPPOIHIMME KOKO AJAN HYVÄÄ TAVARAA.
Kartta:Karttalinkki
Yhteystiedot
Järjestäjä:Porin Huutokauppahalli
Kotisivu:www.tavaraliikkuu.fi
 Yhteyshenkilö 1Yhteyshenkilö 2Yhteyshenkilö 3
NimiSami Annala
Puh.045-1397731
Emailinfo@tavaraliikkuu.fi
 
Kerro tästä tapahtumasta kaverille
Lähettäjän nimi
Vastaanottajan sähköpostiwww.rompetori.info sivusto ei ole vastuussa julkaistujen ilmoitusten sisällön oikeellisuudesta.