ROMPETORI

tapahtumakalenteri

Rompetorit, Mobilistitapahtumat, Mp-näyttelyt, Piknik / Swap, Kokoontumisajot, Levymessut, Keräilymessut, Lelumessut, Vanhan ajan markkinat, Teemanäyttelyt, Huutokaupat, Kirpputorit, Iltatorit..
kuvia

 
 
Tapahtumapaikkakunnan sää

Ajankohta:

tulosta

***katso lista*** TASOKAS ARVOIRTAIMISTON HUUTOKAUPPA! -- ILMAINEN BUFFETTI! --
Tapahtumatiedot
Ajankohta:19.4.2017
Katuosoite:Vanha Turuntie 56
Paikkakunta:RAUMA JUHLATALO OOPERI
Tapahtumakuvaus / ohjelmaa:TASOKAS ARVOIRTAIMISTON HUUTOKAUPPA keskiviikkona 19.4 klo 17 Juhlatalo Ooperissa os. Vanha Turuntie 56. Myydään aidolla wanhanajan huutokaupalla todella hyvää ja mielenkiintoista tavaraa kuten useita hyviä Arabian kannuja, taskukelloja, rannekelloja, seinäkelloja mm. punttipekkeri, arvotauluja mm.Olli Joki, timanttisormuksia, paljon kultaa ja pöytähopeaa mm.sokerikko ja kermakko sekä erilaisia aterimia, kotimaista taidelasia mm. Tapio Wirkkala ja Oiva Toikka, posliinia, Timo Sarpanevan Festivoita ja Saturnuspata, hyvät erät keräilyrahoja mm.laatikollinen wanhoja hopearahoja, filateliaa, koruja, kirjoja, sarjakuvia, design- ja sisustustavaraa, wanhaa tawaraa, astioita, käyttölasia, löytölaatikoita ja paljon muuta! Käteismaksu. Meklari Sami Annala 045-1397731. HUOM: JÄRJESTÄJÄ TARJOAA BUFFETISTA SUOLAISTA JA MAKEAA EVÄSTÄ ILMAISEKSI!! TERVETULOA!
Kartta:Karttalinkki
Yhteystiedot
Järjestäjä:Porin Huutokauppahalli
Kotisivu:www.tavaraliikkuu.fi
 Yhteyshenkilö 1Yhteyshenkilö 2Yhteyshenkilö 3
NimiSami Annala
Puh.045-1397731
Emailinfo@tavaraliikkuu.fi
 
Kerro tästä tapahtumasta kaverille
Lähettäjän nimi
Vastaanottajan sähköpostiwww.rompetori.info sivusto ei ole vastuussa julkaistujen ilmoitusten sisällön oikeellisuudesta.