Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

OPPILAITOKSEN IRTAIMISTON TYHJENNYSHUUTOKAUPPA 12.7. PÖLJÄLLÄ!

sunnuntai 12.7, klo 12:00 - 18:00

Sunnuntaina 12.7 Siilinjärven Pöljällä myydään Tyhjennyshuutokaupassa Joensuun Riveria ammattioppilaitoksen irtaimistoa!! Luvassa Oikea kesäinen ulkoilmaTyhjennyshuutokauppa!

Huutokauppa alkaa klo 12.00, näyttö klo 10.30 alkaen. Huutokaupan kesto tulee olemaan useita tunteja! Ennakkotarjouksia otetaan vastaan, kunhan lopullinen kuvagalleria on esillä sivuillamme, mutta toki kannattaa tulla paikan päälle, koska huutokauppamme eivät ole ennenkään olleet mitään pönötystapahtumia! Ennakkotarjoukset osoitteeseen: tarjoukset@vilinvalinta.fi  sunnuntaihin klo 9.30 mennessä.

Huutokauppapaikkana varastomme osoitteessa Pysäkkitie 170, Pöljä, Siilinjärvi.

HUOM! Yrittäjät ja yritykset!! Myyntihinnat sisältävät alv 24%!!

Lähtöhuuto 5€, minimikorotus 5€, EI MUUTA POHJAHINTAA!! Maksutavat käteinen, kortit ja tilisiirto. Tavaroiden nouto huutokaupan yhteydessä tai seuraavalla viikolla (tarkemmat ajat ilmoitetaan huutokaupan alussa/nettisivuilla).

Kyseessä on oppilaitoksen irtaimiston iso tyhjennys! Huudettavia kohteita on useita satoja, joten ostettavaa riittää!

Huudettavaa tulee siis olemaan taas valtava määrä monipuolista tavaraa, joten tästä löytyy varmasti KAIKILLE JOTAIN! Nyt, jos koskaan, kannattaa ehdottomasti tulla huutamaan! 👌

Ostamme/ otamme edelleen myyntiin monenlaista tavaraa, myös toimeksiantoja yksityisiltä, yrityksiltä sekä julkiselta sektorilta!

Myytäviin tuotteisiin pääset myös tutustumaan kuvien kautta, jotka löydät tästä tekstin jälkeen.

Ota myös Facebook -sivumme seurantaan, josta saat aina viimeisimmät päivitykset niin Oppilaitoksen irtaimiston tavaroista kuin muistakin tulevista tapahtumistamme!

Huom! Säävaraus, toimimme osittain ulkona, tavarat myydään suoraan varastoltamme.

Oppilaitoksen irtaimisto myydään kahdessa eri huutokaupassa, joista nyt luvassa part 1! Kuvissa olevat tavarat myydään siis kahdessa huutokaupassa heinä- ja elokuussa.

Kaikki tiedustelut Jarkolle emaililla jarkko@vilinvalinta.fi tai puhelmitse 044 Nettisivuillamme on jo hieman alustavia kuvia huudettavista tuotteista. HUOM! Kuvat päivitetään huutokauppaviikon aikana ja tästä ilmoitamme nettisivuillamme erikseen! Ennakkohuudot vasta lopullisten kuvien perusteella. Pyrimme saamaan kuvat myytävistä tuotteista esille mahdollisimman pian (eli kaikki kyseiset tuotteet eivät välttämättä ole myynnissä nyt 12.7). Luvassa myös Paljon Rosterikalusteita ja muuta keittiötavaraa yms yms!

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 12.7
Aika:
12:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Osto- ja myyntiliike Vilin valinta ky
Puhelin:
044 7220750
Sähköposti:
jarkko@vilinvalinta.fi
Kotisivu:
www.vilinvalinta.fi

Muut

Tapahtumapaikalla
WC

Tapahtumapaikka

Pöljän varasto
Pysäkkitie 170
Pöljä, Finland
+ Google Map
Mainos