Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

OPPILAITOKSEN IRTAIMISTON TYHJENNYSHUUTOKAUPPA 16.8. PÖLJÄLLÄ!

sunnuntai 16.8, klo 12:00 - 19:00

Sunnuntaina 16.8. Siilinjärven Pöljällä myydään Tyhjennyshuutokaupassa Joensuun Riveria ammattioppilaitoksen irtaimistoa!! Luvassa Oikea kesäinen ulkoilmaTyhjennyshuutokauppa!

Huutokauppa alkaa klo 12.00, näyttö klo 10.30 alkaen. Huutokaupan kesto tulee olemaan useita tunteja! Ennakkotarjouksia otetaan vastaan, kunhan lopullinen kuvagalleria on esillä sivuillamme, mutta toki kannattaa tulla paikan päälle, koska huutokauppamme eivät ole ennenkään olleet mitään pönötystapahtumia! Ennakkotarjoukset osoitteeseen: tarjoukset@vilinvalinta.fi  sunnuntaihin klo 9.30 mennessä.

Kyseessä on oppilaitoksen irtaimiston iso tyhjennys! Huudettavia kohteita on useita satoja, joten ostettavaa riittää! Huudettavaa tulee siis olemaan taas valtava määrä monipuolista tavaraa, joten tästä löytyy varmasti KAIKILLE JOTAIN! Nyt, jos koskaan, kannattaa ehdottomasti tulla huutamaan! 👌

Huutokauppapaikkana varastomme osoitteessa Pysäkkitie 170, Pöljä, Siilinjärvi.

HUOM! Yrittäjät ja yritykset!! Myyntihinnat sisältävät alv 24%!!

Lähtöhuuto 5€, minimikorotus 5€, EI MUUTA POHJAHINTAA!! Maksutavat käteinen, kortit ja tilisiirto. Tavaroiden nouto huutokaupan yhteydessä tai seuraavalla viikolla (tarkemmat ajat ilmoitetaan huutokaupan alussa/nettisivuilla).

Myytäviin tuotteisiin pääset myös tutustumaan kuvien kautta nettisivuiltamme. Nettisivuillamme on jo hieman alustavia kuvia huudettavista tuotteista. HUOM! Kuvat päivitetään huutokauppaviikon aikana ja tästä ilmoitamme nettisivuillamme erikseen! Ennakkohuudot vasta lopullisten kuvien perusteella. Pyrimme saamaan kuvat myytävistä tuotteista esille mahdollisimman pian. Luvassa myös Paljon Rosterikalusteita ja muuta keittiötavaraa yms yms!

ETÄHUUTOKAUPPA: Huutokauppaan voi osallistua myös etänä reaaliaikaisesti! Katso ohjeet etänä osallistumiseen tästä. Etäilijät voivat ilmoittautua mukaan su 16.8. klo 10 mennessä. Tämän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei ikävä kyllä ehditä ottaa vastaan.

Huom! Säävaraus, toimimme osittain ulkona, tavarat myydään suoraan varastoltamme.

Kaikki tiedustelut Jarkolle emaililla jarkko@vilinvalinta.fi tai puhelmitse 044 7220750.

P.S. Ota myös Facebook -sivumme seurantaan, josta saat aina viimeisimmät päivitykset niin Oppilaitoksen irtaimiston tavaroista kuin muistakin tulevista tapahtumistamme! Lisäksi ostamme/ otamme edelleen myyntiin monenlaista tavaraa, myös toimeksiantoja yksityisiltä, yrityksiltä sekä julkiselta sektorilta!

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 16.8
Aika:
12:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://vilinvalinta.fi/index.php/2020/07/20/oppilaitoksen-irtaimiston-tyhjennyshuutokauppa-poljalla-16-8/

Järjestäjä

Osto- ja myyntiliike Vilin valinta ky
Puhelin:
044 7220750
Sähköposti:
jarkko@vilinvalinta.fi
Kotisivu:
www.vilinvalinta.fi

Muut

Tapahtumapaikalla
WC

Tapahtumapaikka

Pöljän varasto
Pysäkkitie 170
Pöljä, Finland
+ Google Map
Mainos