Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perikuntien toimeksiantona HUUTOKAUPPA 5.7. Taivassalontie 637, Lokalahti (Uusikaupunki)

sunnuntai 5.7, klo 11:00 - 17:00

Eri perikuntien toimeksiantona monipuolinen huutokauppa 5.7. klo 11 (näyttö klo 10) Taivassalontie 637, Lokalahti (Uusikaupunki)

Myydään mm hyvää kotimaista design-lasia, Arabian ja Kupittaan Saven tuotantoa, hienoja kulta- ja hopeaesineitä. Suuret määrät postikortteja albumeissa ja laatikoittain; hienoja kokonaisuuksia possukorteista pitsikortteihin. Paljon eri taiteilija-, aihe-, ja paikkakuntakortteja (mm Karhumäen ilmakuvia ja Wiipuri-kansio).  Paljon postimerkkejä Zeppelinistä säiliökirjanippuihin ! Militariaa, puhdetöitä ym keräilytavaraa mm purkka- ja kaffepakettien keräilykuvia, auto- ja työkone-esitteitä, vanhoja käyttöohje-ja varaosakirjoja, pienpainanteita. Valaisimia, tauluja, mattoja ja kivoja mööpeleitä. Moottorisahoja, ruohonleikkureita, käsityökaluja ym paljon tässä kertomatonta.

Mahtava kattaus niin keräilijöille kuin sisustajille kotiin , kokoelmiin tai huvilalle.

Maksutapana käteinen tai yl kortit. Ja tietysti puffetti. Olemme väljästi ulkotiloissa joten aurinkorasvaa tai sateenvarjo mukaan.

Katso kuvia, joita päivittyy koko ajan lisää www.reijovirtamo.fi. Ennakkotarjoukset sähköpostiin reijo.virtamo@gmail.com lauantaina 4.7 klo 18 mennessä.

Toimeksisaanut Reijo Virtamo 040-543 4844

 

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 5.7
Aika:
11:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.reijovirtamo.fi

Muut

Tapahtumapaikalla
WC
Mainos