Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PIHTIPUTAAN ROMPEPÄIVÄT 31.7-2.8.2020

perjantai 31.7 - sunnuntai 2.8

Ilmainen

Rompetori 31.7-2.8

Savelantie 1 Pihtipudas 44800

Perjantaina myyjät voi saapua paikalle klo 12.00- 20.00 välisenä aikana,alue on avoinna samaan aikaan myös ostavalle yleisölle joten varovaisuutta noudattaen olisi hyvä saapua paikalle.

Lauantai aamuna voi saapua paikalle kello 8.00-10.00

Lauantaina alueen aukiolo 10.00 – 20.00

Sunnuntaina alueen aukiolo 10.00-15.00

Alueella on yö vartiointi mutta jokainen varmaan ymmärtää pakata ne kaikkein arvokkaimmat hyvään talteen siitä huolimatta.

Myyjät voi pitää myyntipisteistä auki niin halutessaan aiemminkin mutta ohessa olevat ajat on virallisia aukiolo aikoja.

Paikka koko 4 x 4 metriä ruutu.1 ruutu 30 euroa yhteensä kolmelta päivältä.myyjät tuo omat pöydät ym.tarvitsemansa varusteet paikalle.

Tapahtuma on ensisijaisesti wanhan/käytetyn tavaran myyntitapahtuma mutta muutamia uudenkin tavaran myyjiä varmasti saadaan mukaan mahtumaan.otayhteyttä soittamalla järjestäjälle etukäteen uuden tavaran  myynnistä.jokainen myyjä vastaa omista myytävistä tavaroistaan ja alueestaan niin että se on hyväntavan ja lainmukainen.tapahtuman jälkeen myyjät sitoutuvat viemään kaikki tavaransa ja roskansa pois niin että alue jää siihen kuntoon kuin se saapuessa oli.

Myyntipaikkoja on myynnissä noin 60 kappaletta.

Myyntipaikkoja tiedustelu numerosta 0405211978 Antti Paananen.

Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.myyjille on pysäköinti läheisen koulun pihassa,mikäli haluaa autoa pitää myyntipaikalla täytyy sen mahtua maksettuun myyntipaikkaan.alueen aukiolo aikana ei autoa saa siirtää pois myyntipaikalta ihan jo turvallisuudenkin  puolesta.

Paikalla on jäätelö kioski.

Emme ota elintarvike myyjiä poislukien makeismyyjät.

Yöpymispaikkoja tarjoaa Koto hotelli p.014562110 joka sijaitsee 100 metrinpäässä.yöpymis paikkoja voi tiedustella myös Pihtiputaan Neste huoltoasemalta heillä on myös huoneita vuokrattavana p.0207866370.myyjät voivat nukkua myös autoissaan niin halutessaan.kaikenlainen tulenteko  mukaanlukien  grillit on alueella kielletty.paikalla järjestyksen valvonta.

Tapahtuma järjestetään vanhan huoltoaseman pihassa jossa kahvio ja ruokamyyntiä.huoltoaseman sisällä on myyjiä varten varattuna wc-tilat ja vesipiste.

Vieressä sijaitsee K super market josta saa kassalta nostettua rahaa tarvittaessa.K marketin yhteydessä on myös alko.lähin pankkiautomaatti sijaitsee noin 200 metrin päässä jossa on S marketti ja tokman tavaratalo.

Tapahtumaa mainostetaan sosiaalisessa mediassa ja useammassa paikallislehdessä.4 tien varteen tulee isot mainoskyltit noin viikkoa ennen tapahtumaa ja rompealue sijaitsee aivan 4 tien varressa eli suora näköyhteys 4 tielle.tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy asiakkaille.

extrana myyjille.jos saamme 10 halukasta saunojaa niin mahdollisuus myös saunomiseen.kävelymatkan päässä olevassa isossa 10 hengen saunassa.saunominen suoritetaan niin sanottuna ”sekasaunana” eli uimahousut tai vastaava asu pakollinen.henkilökunta kiertää kyselemässä myyjiltä päivän aikana saunomis halukkuutta.saunan hinta on 10euroa/ henkilö.saunomis aika klo 20.00-23.00.

yhteistyö kumppaneitamme; Pihtiputaan kunta, Ilos invest Oy, Pihtiputaan paloasema, Ha -Pa liikenne Oy, Putaan auto ja varaosa, Pihtiputaan Ajomatka Oy ,

Varaa paikkasi ajoissa.

päivitys 24.7. Paikkoja varattu todella mukavasti.muutamia varapaikkoja on varattu ilmoittamatta paikalle saapuville mutta edelleenkin olisi toivottavaa että ilmoittautuisitte etukäteen.eli välttyisimme siltä että yhtäkään myyjää ei jouduta käännyttämään portilta.eli nyt sitten luuria käteen pikaisesti.

Tervetuloa.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 31.7
Loppuu:
sunnuntai 2.8
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Antti Paananen
Puhelin:
0405211978

Muut

Tapahtumapaikalla
WC
Mainos