Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sonkajärven Virastotalon irtaimiston Tyhjennyshuutokauppa

sunnuntai 30.8, klo 12:00 - 18:00

Huutokaupataan sunnuntaina 30.8. Sonkajärven kunnan Virastotalon poistettavaa irtaimistoa Tyhjennyshuutokaupassa!

Luvassa perinteinen huutokauppa, jossa myydään talo tyhjäksi! Tule mukaan tekemään Löytöjä!!! Tarjolla koneita ja laitteita, keittiö-Rosteria sekä valtavasti toimistokalusteita, mm. Upeita Retro tuoleja ja pöytiä! Näitä kannattaa tulla hakemaan vaikka Etelästä saakka;)

Huutokauppa alkaa klo 12.00, näyttö klo 1,5h ennen. Huutokaupan kesto tulee olemaan useamman tunnin! Aloitamme Virastotalolta, mikä toimii huutokauppapaikkana ja salina tietysti vanha valtuustosali. Nyt on mahdollisuus tulla ”huutamaan” saliin viimeistä kertaa, koska kiinteistö puretaan. Huutokaupan lopuksi siirrymme kunnan läheiselle tekniselle tukikohdalle, jossa myydään sitten hieman rouheammat ja suuremmat tavarat!

Ennakkotarjoukset huutokauppaan tietysti edelleen entiseen tapaan,, mutta toki kannattaa tulla paikan päälle, koska parastahan on meno paikan päällä. Melkein tärkeintä on kunnollinen Huutokauppameininki!

Ennakkotarjoukset osoitteeseen: tarjoukset@vilinvalinta.fi sunnuntaihin 30.8. klo 10.00 mennessä. Tarkemmat ohjeet ennakkotarjouksen jättämiseen löytyvät täältä.

Huutokauppapaikkana toimii kunnan (vanha) Virastotalo, Rutakontie 28, Sonkajärvi sekä kunnan tekninen tukikohta huutokaupan lopuksi, Siikalammentie 10. Huutokauppapaikalla myös makoisa Puhvetti!

HUOM! Virastotalolla on todettu sisäilmaongelma. Tavaroita ei ole puhdistettu ja tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, ei vaihto- eikä palautusoikeutta. Sonkajärven kunta tai Osto- ja myyntiliike Vilin valinta Ky eivät ole vastuussa niiden jatkokäytöstä millään muotoa.

Huutokauppaan on mahdollista osallistua myös etänä!
Mukana siis myös jälleen EtäLIVEhuutokauppa eli voit osallistua reaaliaikaisesti huutokauppaamme vaikka kotisohvaltasi! HUOM! Etähuutomahdollisuus on todennäköisesti VAIN Virastotalon kohteissa yhteyden siirtämishaasteiden vuoksi. Vahvistamme kuitenkin viimeistään lauantaina 29.8. illalla, saammeko etämahdollisuuden myös tekniselle tukikohdalle. Lue lisää etämahdollisuudesta sivuiltamme.

NOUTOAJAT: Huutokauppapäivänä iltaan saakka sekä seuraavalla viikolla (tarkemmat ajat päivitetään lähempänä ajankohtaa sivuillemme).

KAIKKI TAVARAT MYYDÄÄN ILMAN POHJAHINTOJA!
Lähtöhuuto 5€, minimikorotus 5€, EI MUUTA POHJAHINTAA!! Maksutavat käteinen, kortit ja tilisiirto.

Myytäviin tuotteisiin pääset myös tutustumaan kuvien kautta www.vilinvalinta.fi. Kuviin saattaa tulla vielä päivityksiä!

Kaikki tiedustelut Jarkolle emaililla jarkko@vilinvalinta.fi tai puhelimitse 044 7220750. Huutokaupan ja ilmoituksen tiedot tarkentuvat vielä kuluvan viikon aikana.

Tervetuloa huutamaan!

P.S. Ota myös Facebook -sivumme seurantaan, josta saat aina viimeisimmät päivitykset niin Sonkajärven Virastotalon irtaimiston tavaroista kuin muistakin tulevista tapahtumistamme! Ostamme/ otamme edelleen myyntiin monenlaista tavaraa, myös toimeksiantoja yksityisiltä, yrityksiltä sekä julkiselta sektorilta!

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 30.8
Aika:
12:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://vilinvalinta.fi/index.php/2020/08/18/sonkajarven-virastotalon-irtaimiston-tyhjennyshuutokauppa/

Järjestäjä

Osto- ja myyntiliike Vilin valinta ky
Puhelin:
044 7220750
Sähköposti:
jarkko@vilinvalinta.fi
Kotisivu:
www.vilinvalinta.fi

Muut

Tapahtumapaikalla
WC

Tapahtumapaikka

Sonkajärven Virastotalo
Rutakontie 28
Sonkajärvi, 74300
+ Google Map
Mainos