Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Susirajan Rompepäivät

25.5.2019 @ 09:00 29.5.2019 @ 17:00

Perinteiset rompepäivät järjestetään 25. ja 26. Toukokuuta 2019. Lauantaina klo 9.00 – 17.00  ja sunnuntaina klo 9.00-15.00. !

2019 Paikkamyynti ALOITETAAN 8.6.2018. (lue ohjeet)

HUOM! Laajennettu myyntialue. Lisää myyntipaikkoja. Uusi kartta ja paikkanumerointi. Huomioi muutokset. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Kymmenet myyjät ympäri suomea ja tuhannet paikalliset harrastajat kohtaavat toisensa leppoisassa ilmapiirissä. Tarjolla paljon erilaista uutta ja vanhaa varaosaa ja tarviketta autoihin, traktoreihin, moottoripyöriin, mopoihin, polkupyöriin… kaikkiin aparaatteihin mitä kuvitella saattaa. Unohtamatta harrastuksiin liittyviä lehtiä, kirjoja, antiikkiesineitä. Suuhunpantavaa myös tarjolla.

Myyntipaikkojen myynti:

Myyntialue noin 5 x 5 m hinta 25 € /ruutu /viikonloppu.  Maasto-olosuhteista johtuen ruutu voi olla 4,5 x 5,5 metriä tms. mutta ruudun pinta-ala kuitenkin on sama. Myyjän on mahdutettava myyntiosastonsa ostamiensa ruutujen sisäpuolelle ajoneuvoinneen ja trailereineen tms. jos ne haluaa myyntipaikalla pitää.   Myyntiruutuja on täten hankittava riittävästi. Ajoneuvoja voi säilyttää myös myyntialueen ulkopuolella yleisötapahtuman aikana. Tietyt kulkureitit on pidettävä auki koko tapahtuman ajan (esim. hälytysajoneuvoja varten). Voit kernaasti kysyä lisätietotoja tarvittaessa. Sähköä emme valitettavasti pysty teknisesti järjestämään (sulakekokojen takia) esim. asuntoautoille. Sähkön käyttö yleisötapahtuman aikana myyntiosastolla tietyissä tapauksissa voi olla mahdollista eri korvausta  vastaan.

Elintarvikkeiden myyminen on kielletty ellei järjestäjän kanssa ole muusta sovittu.

Paikat myydään nyt sähköisesti, ylähäällä olevasta linkistä pääset nettikauppaan ja voit maksaa verkkopankissa myyntipaikkasi. Ole tarkka että valitset haluamasi myyntiruudut.

HUOM! Sähköinen kauppa. EDELLISEN VIIKON TORSTAIHIN klo.16 asti ! Loput ja muutama hajapaikka puhelimitse p. 0400 572640 .

Tiedot varatuista ja vapaista ruuduista ja pohjakartta ovat nähtävillä Automuseon ovessa!

Myyjillä SAUNA mahdollisuus EHKÄ! (. Halukkaiden määrästä riippuen mahdollisuus yhteiskuljetukseen bussilla. Merkitse ”sauna” kohtaan halukkuutesi, kun varaat paikkoja. Lukumäärän  varmistamme paikan päällä. Hinta kyyteineen 10€ per pää.)

Museonäyttely

Nimellinen sisäänpääsy/kannatusmaksu on 5 euroa ja rompetorin lisäksi pääsee tutustumaan myös automuseoon jonka lippu normaalisti maksaa 5 euroa!

Alla linkkinä myyntialueen sijainti:

Sijainti

Myyntialueelle voi saapua Perjantaista klo 8.00 lähtien. On turvallisuuden vuoksi suotavaa, että kaikki osastojen kokoamiset ja purkamiset tapahtuvat muuna aikana kuin tapahtuman aukioloaikoina jolloin yleisöä on myyntikentällä.

Osastot on oltava raivattuina sunnuntaihin klo 17.00 mennessä ja jätteet palautettuna niitä varten varattuihin paikkoihin. Alueelle ei saa jättää myymättömiä tavaroita.

Puhelin 0400-572 640

Tiedot

Alkaa:
lauantai 25.5, klo 09:00
Loppuu:
keskiviikko 29.5, klo 17:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
http://susirajanmobilistit.fi/fi/susirajan+rompepaivat/

Susiraja

Automuseonpolku 4
Ylämylly, Finland
+ Google Map
Advertisements
Advertisements