Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vetrea Iisalmen vanhan toimitilan tyhjennyshuutokauppa 20.9. klo 12.00

sunnuntai 20.9, klo 12:00 - 18:00

Seuraava huutokauppamme on sunnuntaina 20.9. klo 12.00 alkaen Iisalmessa! Myydään toimeksiannon perusteella.

Vuorossa Vetrea Iisalmen vanhan toimitilan tyhjennys, jossa myydään runsaasti hyväkuntoista irtainta! Täältä löydät monipuolisesti tavaraa kotiin ja yrityksiin, perustat vaikkapa oman yrityksen näillä vehkeillä! Tarjolla paljon huonekaluja, sänkyjä, hoitopöytiä, keittiön rosterivehkeitä ja -astioita, kaappeja ja hyllyjä, paljon valaisimia, terassikalusteita, Keräilyesineitä, Taidetta (tauluja ja ryijyjä yms), antiikkihuonekalujakin, huollon vehkeet ja laitteet yms yms. Kuvia myytävistä tuotteista löydät tästä artikkelin lopusta. Kerrospinta-alaa noin 6000 neliötä, joten tavaraa sen mukaisesti! Kuvat tuotteista löytyvät sivuiltamme.

Sijainti ja ajankohta
Huutokauppa pidetään osoitteessa Meijerikatu 4, Iisalmi (aivan kaupungin keskustassa). Tavaroihin pääset tutustumaan alla olevasta kuvagalleriasta ja huutokauppapäivänä 20.9. näytössä klo 10.30 alkaen, huuto alkaa klo 12.00. Huudettavia kohteita on satoja! Huutokaupan arvioitu kesto on NOIN 6 tuntia!

Ennakkotarjoukset
Voit jättää tuotteista ennakkotarjouksia, mikäli et pääse paikan päälle. Ennakkotarjouksia voi jättää maanantaista 14.9. alkaen osoitteeseen: tarjoukset@vilinvalinta.fi. Ennakkotarjouksia otetaan vastaan sunnuntaihin 20.9. klo 10.00 saakka. Tarkemmat ohjeet ennakkotarjouksen jättämiseen löytyvät täältä.

Huutokauppaan on mahdollista osallistua myös etänä!
Mukana siis myös jälleen EtäLIVEhuutokauppa eli voit osallistua reaaliaikaisesti huutokauppaamme vaikka kotisohvaltasi! Ohjeet etähuutokauppaan osallistumiseen löytyvät täältä. Ilmoittaudu mukaan etähuutokauppaan laittamalla sähköpostilla nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen vilma@vilinvalinta.fi. Vastausviestillä saat huutonumeron sekä ohjeet osallistumiseen. Etähuutokauppaan voi ilmoittautua sunnuntaihin 20.9.2020 klo 10.00 saakka. Tämän jälkeen emme ikävä kyllä enää ehdi ottamaan etäilijöitä mukaan

NOUTOAJANKOHDAT:
Tavaroiden nouto huutokaupan yhteydessä sekä seuraavana päivänä maanantaina 21.9., klo-ajat päivitetään myöhemmin. Ei muita noutoajankohtia.

Muistathan tulla paikalle ainoastaan terveenä ja huolehtien itsesi ja muiden turvallisuudesta! Tarjolla käsidesiä, saippuaa ja maskeja. Suosittelemme paikan päälle tulijoille maskien käyttöä!

Kaikki myydään 5€ alkaen, ei muuta pohjahintaa!! Korotukset 5€ alkaen! Nyt kannattaa huutaa kauempaakin!! Näitä ei pidetä joka kuukausi…;)

Kaikki tiedustelut huutokaupasta ja myytävistä tuotteista Vilin valintaan; jarkko@vilinvalinta.fi tai 044 7220750.

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 20.9
Aika:
12:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://vilinvalinta.fi/index.php/2020/09/08/vetrea-iisalmen-vanhan-toimitilan-tyhjennyshuutokauppa-20-9-klo-12-00/

Järjestäjä

Osto- ja myyntiliike Vilin valinta ky
Puhelin:
044 7220750
Sähköposti:
jarkko@vilinvalinta.fi
Kotisivu:
www.vilinvalinta.fi

Muut

Tapahtumapaikalla
WC

Tapahtumapaikka

Vetrea Iisalmi
Meijerikatu 4
Iisalmi, 74120
+ Google Map
Mainos