Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vintagelasin myyntitapahtuma Lasipäivä Riihimäellä

lauantai 8.8, klo 10:00 - 15:00

Ilmainen

Koronan vuoksi perinteinen lasiesineiden ja muun keräilytavaran myyntitapahtuma Lasipäivä jouduttiin siirtämään kesäkuulta elokuulle. Viranomaisten lupaa tapahtuman järjestämiseen jouduttiin odottamaan kovin pitkään, mutta lopulta se myönnettiin.

 

Tänä vuonna noin 70 yhdistyksen jäsentä on myymässä esineitään ja heidän pöydillään on runsaasti lasiesineitä ja muuta keräilytavaraa. Nyt poikkeusvuotena myyjien määrää on vähennetty ja myyntipaikat on sijoitettu laajemmalle alueelle, jotta turvaetäisyyksiä olisi mahdollista noudattaa.

 

Tapahtuma avautuu yleisölle lauantaina 8.8. klo 10 ja se päättyy klo 15. Yleisöllä on vapaa pääsy Suomen lasimuseon piha-alueelle ja autopaikoituskin on ilmainen. Sisälle lasimuseoon on normaali pääsymaksu.

Lasimuseon kahvila palvelee asiakkaita ja pöytiä on sisällä sekä ulkona.

 

Päivän aikana tässä tapahtumassa on aikaisempina vuosina vieraillut yli 4000 kävijää. Tapahtuman järjestää talkootyönä Suomen lasimuseon ystävät ry ja tapahtuman tuotolla tuetaan lasimuseon esinehankintaa.

 

Tapahtumavieraita kehotetaan noudattamaan viranomaisten koronaohjeita ja huolehtimaan käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä tapahtumassa. Kannattaa varata omat käsineet, jotta voi turvallisesti tutkia myyjien valikoimia. Mikäli THL ohjeistaa kasvimaskien käyttöön, niin kannattaa varata sellaisiakin. Jos on koronaan viittaavia oireita tai edes epäilys mahdollisesta altistumisesta, niin pitää jäädä pois tapahtumasta.

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 8.8
Aika:
10:00 - 15:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.suomenlasimuseonystavat.fi

Järjestäjä

Suomen lasimuseon ystävät ry
Puhelin:
044 3630959
Sähköposti:
info@suomenlasimuseonystavat.fi
Kotisivu:
www.suomenlasimuseonystavat.fi

Muut

Tapahtumapaikalla
WC

Tapahtumapaikka

Suomen lasimuseo
Tehtaankatu 18
Riihimäki, 11910
+ Google Map
Puhelin:
019 7585108
Kotisivu:
www.suomenlasimuseo.fi
Mainos